Menu Sluiten

Als kerk

CGK-Pniel-Urk
Christelijk Gereformeerde Pnielkerk Urk

Steunfonds Israël weet zich gesteund door de kerken, hier in Nederland maar ook in Canada en Noord-Amerika. Wilt u als gemeente of kerkenraad ook iets voor Steunfonds Israël betekenen? Hieronder vind u een aantal mogelijkheden. Uw steun is van harte welkom!

Bidden
De kerk, het huis van God, is de plek waar Hij gediend wil worden. Wij kunnen hier in vrijheid naar een kerk waar de Waarheid zuiver gebracht wordt. Dat is voor veel mensen in Israël niet het geval. 

Collecteren
Denk dan eens aan Steunfonds Israël, bijvoorbeeld bij het maken van het collecterooster of het organiseren van een gemeentedag. Ook kunt u folders of kwartaalbladen via de informatietafel in uw kerk verspreiden.

Presentatie
Steunfonds Israël verzorgt presentaties op maat. Wij komen u graag wat vertellen over de werkwijze en de projecten van Steunfonds Israël. Wij kunnen eventueel ook een informatie- of verkoopstand verzorgen op uw (kerkelijke) verkoping. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Jongeren
Wat zou het mooi zijn om met een groep jongeren, bijvoorbeeld van de zondagsschool of jeugdvereniging, een groep leeftijdsgenoten in Israël te ondersteunen! Steunfonds Israël biedt deze mogelijkheid. 
Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.