Menu Sluiten

Gemeente Grace & Truth en Ds. D. Zadok

Verspreiding gereformeerde leer in Israël

Jaarlijks nodig: € 15.000,-

Project: 50, 51, 52
Op het industrieterrein van Kanot bij Gedera staat een prachtig kerkgebouw. Daarin komt sinds 2013 de gemeente Grace & Truth (Genade en Waarheid) samen. Dit is een van de oudste gemeenten in Israel, in 1976 gesticht door Baruch Maoz in Rishon Le Tsion.

Dominee David Zadok is vanaf januari 2013 predikant van de gemeente. Van 2004 tot 2006 heeft hij gestudeerd aan het Westminster Theological Seminary in San Diego, Californië. Na het behalen van zijn graad is hij met zijn gezin teruggekeerd naar Israël en werd hij directeur van uitgeverij Ha’Gefen.

Pastor David Zadok, Grace and Truth Congregation

Dominee Zadok is als predikant ook Field Director van de Engelse organisatie Christian Witness to Israël (CWI). Deze organisatie heeft wortels in het werk van de bekende Schotse prediker Robert Murray McCheyne.

Het Steunfonds Israël en de CWI dragen gezamenlijk bij aan het levensonderhoud van deze Joodse predikant. Deze bijdrage is bedoeld voor zijn werk als voorganger van de gemeente en in het onderwijzen van ambtsdragers en gemeenteleden van andere gemeenten. Op deze wijze kan het Steunfonds Israël meewerken aan het verspreiden van de gereformeerde leer onder jongeren in Israël.

Draagt u al bij aan het salaris (of het kerkenwerk) van dominee Zadok? Dat kan heel eenvoudig door gebruik te maken van de DONATIE knop bovenaan deze pagina. Alvast heel hartelijk bedankt!

Ja, ik wil helpen bij het project
"Gemeente Grace & Truth en Ds. D. Zadok"