Menu Sluiten

Achterberg, Hersteld Hervormde Gemeente

Op donderdag 23 november waren we uitgenodigd om voorlichting te geven op de ouderenmiddag van de Hersteld Hervormde gemeente in Achterberg.

Na de opening door dominee Kleijberg keken en luisterden de aanwezige gemeenteleden naar de presentatie. Halverwege werd een koffie- en theepauze gehouden waarna de presentatie werd vervolgd. De actuele situatie van de oorlog tussen Israël en Hamas gaf een extra betrokkenheid bij de informatie over Israël en de doelen waar het Steunfonds Israël hulp aan verleend.

Voor de bestemming van de opbrengt van de collecte was daarom gekozen voor de Purimpakketten voor de Messias belijdende jonge militairen. We kijken terug op een mooie ouderen bijeenkomst. Bij het weggaan nam iedereen de voorlichtingsfolder en de recente nieuwsbrief mee naar huis.