Menu Sluiten

Israël comités

Onze plaatselijke Israël comités spelen een grote rol in de doelstelling van Steunfonds Israël.

Vrijwilliger in een plaatselijk Israël comité
Vrijheid, creativiteit en samenwerken. Dat zijn de kernwoorden voor onze plaatselijke Israël comités. Deze comités zetten activiteiten op in hun eigen regio om fondsen te werven voor Steunfonds Israël en naamsbekendheid te vergroten.

Wat?
De meeste vrijwilligers van Steunfonds Israël werken samen in plaatselijke Israël comités. Het aantal leden varieert van vier tot ongeveer tien personen. Zo’n comité bedenkt zelf de activiteiten. Denk hierbij aan een concert, een (rommel)markt, een auto-was-actie, een voorlichtingsavond en ga zo maar door! 

Wanneer?
De ervaring leert dat een vrijwilliger in een Israël comité gemiddeld zo’n 4 uur per maand bezig is voor Steunfonds Israël. Wanneer u interesse hebt om vrijwilliger te worden zal de tijdsbesteding worden afgestemd op uw situatie. Afhankelijk van het aantal en de aard van activiteiten zijn er 3 tot 6 vergaderingen per jaar.

Als er nog geen Israël comité in uw buurt is, kunt u zich toch aanmelden. Als er meer geïnteresseerden zijn brengt Steunfonds Israël u met elkaar in contact. Er wordt dan een informatiebijeenkomst georganiseerd, waar besloten kan worden om een nieuw Israël comité op te richten.

Vragen?
Hebt u nog vragen of hebt u interesse? Neem dan contact met ons op.