Menu Sluiten

Wist u dat er in Israël één school is voor kinderen van Messiasbelijdende Joden?

De Makor Hatikva school in Jeruzalem biedt christelijk onderwijs aan in hartje Jeruzalem. Helaas zijn de onderwijs- en vervoerskosten niet voor alle gezinnen op te brengen. Helpt u ons helpen?

Speciaal voor dit doel heeft Elise Pater-Mauritz in eigen beheer het boekje ‘Bevrijd! Zeven zondagen toeleven naar het Paasfeest’ geschreven. Aan de hand van voorleesverhalen over kinderen die de uittocht uit Egypte meemaken leven we toe naar Goede Vrijdag en Pasen (D.V. 23 februari is de eerste lijdenszondag). Bij elk voorleesverhaal zijn gespreksvragen en een knutselactiviteit te vinden, om samen met het bijbehorende Bijbelgedeelte bezig te zijn. Voor iets oudere kinderen is er ook een werkboekje. De prachtige tekeningen van Jacobine van den Dikkenberg brengen het verhaal tot leven. Dit boekje is (digitaal) te krijgen tegen een vrije gift. U bepaalt dus zelf wat u geeft! De opbrengst komt ten goede aan het christelijk onderwijs in Jeruzalem. Heel hartelijk dank! 

U kunt uw gift doneren via deze webpagina.